top of page

Een jaar geleden

Mijn blog heeft een tijd stil gelegen, omdat ik er simpelweg geen tijd voor had. Na een jaar heb ik er weer zin in om een blog te schrijven. Ik lees de laatste blog terug en krijg een glimlach op mijn gezicht. Hoe toevallig dat ik precies een jaar geleden schreef over mijn kinderen en over de vraag: wat doet een familierecht advocaat nou eigenlijk. Begin deze maand heb ik bij mijn zoontje in de kleuterklas uitleg gegeven over mijn beroep. Een jaar geleden zei hij nog: mama werkt op kantoor. Tegenwoordig zegt hij: mama helpt mensen die ruzie hebben. En dat zegt hij heel goed. In de kleuterklas gaf ik uitleg over mijn beroep advocaat. Maar ik denk dat de toga (“hoe heet die jurk?) en de bef (“is het een slab?”) toch de meeste indruk maakten. Kinderen zien zoiets nooit. Gelukkig ook maar. Ze dachten dat mijn toga te koop was bij de Hema, de leukste winkel in ons dorp. Ja, ik ben een Hema fan. Kan ook niet anders als je drie kinderen hebt. Nee, een toga wordt gemaakt in een atelier. En volgens bepaalde eisen ook nog.

Goed, het is nu woensdagmiddag, dus de blog blijft kort. Ik moet door naar kleutergym!


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page