top of page

Weer aan de slag!

Na een periode van stilte, is hier weer een blog! Vanwege de geboorte van mijn tweede kindje ben ik namelijk al 15 weken afwezig (de wettelijke termijn voor zwangerschaps- en bevallingsverlof is 16 weken). Als eigen ondernemer vond ik dat ik ook recht had op die 16 weken, dus zo geschiedde.

De 16 weken zijn bijna om. Ik heb nog tot en met vrijdag.

Vanaf maandag 23 juli begin ik weer met werken en ga ik weer vol aan de slag. Cliënten, wederpartijen, en vooral ook nieuwe cliënten kunnen mij weer inschakelen. Waarvoor?

- Voor advies;

- Begeleiding in een juridische procedure;

- Mediation in een echtscheiding, alimentatiekwestie, etc.

Kortom: familierecht.

Ik heb er weer zin in! Tot maandag!

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page